در شرایط خسارت به منزل اجاره ای چه باید کرد؟

شناخت بهتر شرایط خسارت به منزل اجاره ای

شرایط خسارت به منزل اجاره ای چیست؟ زمانی که مالک خانه قصد دارد مستاجر جدیدی بیاورد و خانه را از مستاجر قبلی پس بگیرد، باید خانه را خوب بازرسی کند. یکی از چالش برانگیزترین موضوعاتی که معمولا رخ می دهد این است که مالک متوجه شود بخش هایی از خانه آسیب دیده اند. اگر شانس بیاورید و مستاجرتان این آسیب ها را قبول کند، یعنی شانس خوبی دارید! برای کسب اطلاعات بیشتر درباره اجاره مسکن به اتباع خارجی کلیک کنید.

اما در بسیاری از مواقع مستاجران خرابی های ایجاد شده را نمی پذیرند و ادعا می کنند که خرابی از قبل وجود داشته. این موضوع باعث ایجاد اصطکاک و درگیری بین مستاجر و مالک خانه می شود. اکنون می خواهیم بدانیم زمانی که مالک متوجه خسارت دیدگی خانه شد باید چه کند؟ در ادامه این مقاله با ما همراه باشید تا شرایط خسارت به منزل اجاره ای را بررسی کنیم.

منظور از شرایط خسارت به منزل اجاره ای چیست؟

همانطور که برای اجازه یا خرید خانه باید برخی شرایط را مورد توجه قرار دهید، خسارت به منزل اجاره ای نیز موضوعی است که باید برخی شرایطی را نیز در نظر بگیرید.

قضیه را با گفتگو و تفاهم حل کنید

اگر می خواهید مشکل پیش آمده را مانند یک انسان متمدن به دور از بحث و جنجال حل کنید، بهترین راه گفتگو است. اغلب انسان های دنیای امروز طعم مستاجر بودن را چشیده اند. بنابراین به خوبی می دانند که مالکان تا چه حد روی خانه خود حساس هستند. خانه ای که مستاجر در آن ساکن است ممکن است تنها دارایی و سرمایه صاحب خانه باشد. 

بنابراین اگر به عنوان مستاجر به خانه آسیب وارد کرده اید بهتر است به شکل منطقی آن را بپذیرید و در صدد رفع مشکل و تعمیر خرابی های ایجاد شده برآیید. در واقع شما باید خانه را مانند روزی که تحویل گرفته اید تحویل دهید.

از آژانس مشاور املاک مشورت بگیرید

اگر در شرایطی قرار گرفته اید که نمی دانید چه کاری درست است بهتر است از یک مشاور خبره کمک بگیرید. مشاوران املاک دارای سابقه و تجربه زیادی در زمینه حل اختلاف بین مستاجر و صاحبخانه هستند. شما می توانید در حضور مشاور معتمد اقدام به بازنگری اجاره نامه نمایید و طبق مفاد درج شده در اجاره نامه، به توافق برسید. 

در اغلب اجاره نامه ها به موضوع خسارت اشاره شده است. اگر مشاور املاکی که قرارداد اجاره را در آنجا منعقد کرده اید حرفه ای و خبره بوده باشد، بحث خسارت در اجاره نامه درج شده است. بنابراین با استناد به اجاره نامه می توان مشکل را رفع نمود. این مورد نیز در شرایط خسارت به منزل اجاره ای صدق می کند. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره اجاره آپارتمان به خارجی ها کلیک کنید.

در شرایط خسارت به منزل اجاره ای چه باید کرد؟

از مراجع قانونی کمک بگیرید

 زمانی که دو طرف دعوا یعنی مستاجر و صاحبخانه بر سر خسارت وارده به توافق نرسند باید از مراجع قانونی کمک گرفت. به عنوان مثال ممکن است مستاجر قبول نکند که خرابی کار اوست. برخی مستاجران بعد از اینکه به خانه آسیب و خسارت وارد می کنند، این موضوع که آسیب توسط آن ها به خانه وارد شده است را نمی پذیرند و ادعا می کنند که این آسیب از قبل وجود داشته است. 

در حالی که صاحبخانه بر این باور است که مستاجر دروغ می گوید و آسیب وارد شده کار اوست. در چنین شرایطی احتمال اینکه مشکل با گفتگو حل شود بسیار کم است. به همین دلیل بهتر است مشکل را به صورت قانونی حل کنید. شما می توانید با مراجعه به دادگاه و دادسرا، راهی برای حل مشکل پیدا کنید.

قرارداد را فسخ کنید و دستور تخلیه دهید

یکی از مواردی که در موضوع شرایط خسارت به منزل اجاره ای پایدار است مورد فسخ قرارداد است. اگر مستاجر به خانه خسارت وارد کند، صاحبخانه این حق را دارد که قرارداد را فسخ کند. البته این به شرطی است که ایجاد خسارت توسط مستاجر به عنوان یکی از شرایط فسخ قرارداد ذکر شده باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره اجاره خانه به خارجی ها کلیک کنید.

بنابراین اگر قصد دارید خانه تان را اجاره بدهید به این نکته مهم دقت داشته باشید. چنانچه مستاجر خسارت را پذیرفت و برای تعمیرات اساسی اقدام نمود، قرارداد فسخ نمی شود. اما اگر مستاجر خسارت را نپذیرفت، صاحبخانه این حق را دارد که قرارداد را فسخ نماید. البته به شرطی که از طریق قانونی عمل کند.

مبلغ خسارت از پول رهن کسر می شود

فلسفه پول رهن این است که اگر مستاجر موفق به پرداخت اجاره ماهانه نبود یا اگر خسارتی به خانه وارد کرد و در پرداخت مبلغ خسارت کوتاهی نمود، مبلغ خسارت از پول رهن یا همان ودیعه کم شود. بسیاری از مواقع مستاجرها زمانی که به خانه خسارت وارد می کنند این ادعا را دارند که توان پرداخت مبلغ خسارت را ندارند. 

بنابراین صاحبخانه با توجه به آنچه که در قرارداد ذکر شده است، این حق را دارد که تحت نظارت قانون، مبلغ خسارت را به طور دقیق برآورد نماید و آن را از پول رهن کم کند. در نتیجه زمانی که مستاجر قصد تخلیه خانه را دارد، پول رهن به طور کامل به او باز گردانده نمی شود. مبلغ خسارت از پول رهن کم شده و باقیمانده به مستاجر داده می شود.

دقت داشته باشید که صاحبخانه نمی تواند این کار را سرخود انجام دهد. بلکه باید برای برداشتن مبلغ خسارت از ودیعه در ابتدا به دادگاه مراجعه کند و از مستاجر شکایت کند. بعد از اینکه دستور تخلیه توسط مراجع قانونی صادر می شود، مبلغ خسارت به طور دقیق برآورد می شود و از پول ودیعه کم خواهد شد.

از یک حقوقدان کمک بگیرید

اگر می خواهید مشکل ایجاد شده به راحتی و بدون دردسر برطرف شود و کسی در این بین ضرر نکند، بهتر است از یک حقوقدان کمک بگیرید. افراد حقوق دان مانند وکیل ها، آشنایی کاملی به قوانین دارند. بنابراین زمانی که خسارت از طرف مستاجر به خانه وارد می شود می توانند به شما در گرفتن مبلغ خسارت کمک کنند. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره اجاره به خارجی کلیک کنید.

افراد حقوقدان در ابتدا از در مصالحه وارد می شوند و زمانی که گفتگو کارساز نبود، به طریق قانونی اقدام می کنند. ممکن است شما به عنوان صاحبخانه زمانی که متوجه خسارت می شوید عصبانی شوید و یا هیجان زده رفتار کنید. توصیه می کنیم که از هیجان در این شرایط دوری کنید. بهترین راه وارد شدن از طریق قانون است.

منظور از شرایط خسارت به منزل اجاره ای چیست؟

شناخت بهتر شرایط خسارت به منزل اجاره ای

ایجاد خسارت توسط مستاجر امری اجتناب ناپذیر است. بسیاری از افرادی که یک خانه را اجاره می کنند ممکن است به هر دلیلی به بخش های مختلف از خانه آسیب بزنند. بسیاری از مواقع مستاجرانی که دارای فرهنگ بالایی هستند با در میان گذاشتن این موضوع با صاحبخانه اقدام به تعمیر خرابی می کنند. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره اجاره خانه به دلار کلیک کنید.

در این شرایط دو طرف به موضوع آگاه هستند و همه چیز به خوبی پیش می رود. با این حال ممکن است در برخی مواقع مستاجر زیر بار خسارت وارد شده نرود و مسئله با گفتگو حل نشود. در این شرایط بهتر است به شکل قانونی عمل کنید و با موضوع شرایط خسارت به منزل اجاره ای آشنایی داشته باشید تا موفق به دریافت مبلغ خسارت شوید.

Join The Discussion

seventeen + four =

Compare listings

Compare